Koerierdiensten

Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, en onze voertuigen zijn uitgerust met een geavanceerd track & trace systeem, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw zending.

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we snel reageren op elke situatie, waarbij we direct de benodigde mensen en voertuigen mobiliseren. Onze chauffeurs zijn goed getraind en beschikken over de nodige expertise om uw opdracht efficiënt uit te voeren. We zijn flexibel en kunnen snel inspelen op onvoorziene omstandigheden, zodat uw zending altijd op tijd wordt afgeleverd.

Alle chauffeurs van Vroege Transport zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een Air Cargo Netherlands (ACN) pas. Bovendien hebben ze allemaal een bewustwordingscursus gevolgd om ervoor te zorgen dat uw zendingen te allen tijde veilig en volgens de geldende wettelijke normen worden afgeleverd.

On Board Deliveries

Dit is voor ons bijna dagelijkse kost, en er zijn maar weinig Europese havens waar wij geen goederen aan boord hebben geleverd.

Onze diensten staan 24/7/365 voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring in de wereld van koeriersdiensten bieden wij zowel binnen- als buitenlandse expresszendingen en sneltransporten aan. Snel en klantgericht handelen vormt de kern van onze organisatie.

Binnen Europa kunnen wij uw koerierszending binnen 24 uur afleveren.

Opslag en Distributie

Ontdek onze toegewijde warehousingdiensten en zie hoe wij uw kostbare goederen met zorg en precisie behandelen.

Bij het betreden van ons ruime magazijn wordt direct de waarde van onze warehousing duidelijk: geen artikel is te complex om bij ons op te slaan. In ons warehouse vindt u een breed scala aan goederen, variërend van kleding en karton tot de kleinste schroefjes en assemblageartikelen.

Flexibiliteit is ons kernwoord als het gaat om warehousing en opslag. Bij ons krijgen ook uw goederen een speciale plek in ons warehouse. Bovendien wordt de temperatuur zorgvuldig gecontroleerd, zodat uw goederen altijd in perfecte staat verkeren voordat ze naar hun volgende bestemming worden verzonden.

Beurs leveringen

Kies voor Vroege Transport voor naadloze beursleveringen in heel Europa.

Wij bieden toegewijde diensten, van ophalen bij uw adres tot levering op uw stand. Indien gewenst verzorgen wij ook de retourzending van verpakkingsmateriaal en staan we klaar om uw goederen op de gewenste datum terug te bezorgen.

Met een flexibel en meegaand team zijn al uw wensen bespreekbaar voor een moeiteloze beurservaring.

AOG zendingen

Wij staan garant voor een snelle en betrouwbare levering, waarbij uw dringende zending met de hoogste prioriteit wordt behandeld. Of het nu gaat om onderdelen, apparatuur of andere essentiële goederen, wij zorgen ervoor dat uw zending zo snel mogelijk op de juiste plaats is, om stilstand van uw vliegtuigen tot een minimum te beperken.


Ons team staat paraat om uw specifieke vereisten te begrijpen en snel te handelen, 24/7 en wereldwijd. Met Vroege Transport bent u verzekerd van een efficiënte en professionele oplossing voor al uw AOG-verzendingen.

GDP transport en distributie

GDP Transport:

Het vervoer van farmaceutische producten is onderhevig aan strikte regelgeving. Vroege Transport heeft het Good Distribution Practices transport zorgvuldig opgezet om volledig te voldoen aan alle eisen.

GDP Distributie:

Fijnmazige distributie van farmaceutische producten is een specialiteit van Vroege Transport. Leveringen aan ziekenhuizen, apotheken, drogisterijen en onderzoekscentra maken integraal deel uit van onze GDP (Good Distribution Practices) distributie.

Eisen aan chauffeurs:

Onze chauffeurs moeten voldoen aan strenge eisen. Ze spreken Nederlands of Engels op een hoog niveau en zijn getraind volgens de GDP richtlijnen. Een uitgebreid trainingsprogramma zorgt ervoor dat hun kennis up-to-date blijft.

Transport dierlijke bijproducten:

Vroege Transport is officieel geregistreerd bij de NVWA voor het vervoer van dierlijke bijproducten.